UGENS MENU


Udover vores faste menukort, har vi månedens varme ret og ugens salater, som varierer fra uge til uge.


Den varme ret kan nydes i caféen eller tages med hjem og varme op,

Den kan købes onsdag til lørdag eller til der er udsolgt, så det er en god idé at forudbestille på tlf. eller sms 53863650


Alt er lavet fra bunden af sæsonens gode råvarer.



Den varme ret oktober


Okseragout

Tykkam af Nordjysk Naturkød braiseret i økologisk rødvin sammen med selleri, gulerod og pastinak


Serveres med nye, danske minikartofler og bredbladet persille


Kr. 119 pr. person


Anbefales sammen med:


Sidesalat kr. 49


Light Horse Pinot Noir, kr. 185 pr flaske



Salater uge 43


Linser og marineret salatost

Grønne linser kogt med løg, hvidløg og tørret koriander,

soltørret tomat, marineret salatost, grønkål, persille, citron og olivenolie


Rødbede og gulerod

Rå rødbede, gulerod, persille, mynte, solsikkekerner og dijonmarinade


Høstsalat

Bagte græskar, rød spidskål, danske æbler, græskarkerner, æblevinaigrette

kr. 79



Tilkøb:

Laks, okse, serrano, kylling +35

Humus, pesto, oliven, saltede nødder +25