Arrangementer



Med jævne mellemrum tager vi en fredag aften og omdanner caféen til restaurant!


Med bordbestilling, pudsede vinglas, tallerkenservering og sommelier,

er Café Hverdags Gourmetaften en oplevelse for alle, der sætter pris på god mad,

skønne vine og personlig betjening.


Vi sammensætter en menu ud fra årstidens bedste varer, og har tilpasset vinmenu,

så smagsoplevelsen går op i en højere enhed.










Næste Gourmetaften er den 25. oktober 2024

- tilmelding til kontakt@cafe-hverdag.dk



MENU


Saltede mandler
Ostescones med tomatcreme, piment d’Espelette og serrano



Surdejsbrød med pisket smør



Saltet makrel med crudité af fennikel og blomkål,
frisk æble og peberrodsfløde skilt med urteolie

 


Håndskåret krondyrtatar med purløgsmayo,
ristede solsikkekerner, syltet rødløg og friske urter



Poussinbryst farseret med soufflefars af lårkødet og Karl Johan svampe
Serveres på cremet risotto med bagt og syltet græskar og revet Karlsø Kaprin



Solbærkompot, hvid chokolade/yoghurtcreme,
mandelcrumble, solbærsorbet fra Kastbergs og citronverbena



Kr. 950 pr. kuvert inkl. vinmenu




--------------------------------------------------------


Vinsmagning med tapas 20. september 2024


Café Hverdag byder hermed til vinsmagning med tapas fredag den 20. september 2024 kl. 19.00!


Vi har allieret os med Sommelier Allan Lorentzen, som har eksamen fra både

Scandinavian Wine Academy og WSET i London. Han er god til at formidle sin viden på et niveau,

som alle kan være med på, og svarer gerne på spørgsmål.
Det kræver således ikke forudgående kendskab at være med denne aften,

blot en interesse for vin og god mad.


Allan vil på denne dag give os et grundkursus i vinsmagning, og komme ind på emner som:
- Sødme/syre i vinen og hvordan det spiller sammen med maden
- Fadlagret/ikke-fadlagret vin
- Hvordan genkender vi de mest gængse druer
- og meget andet
Vi smager os frem til læringen vha. gode vine,

akkompagneret af et udvalg af velsmagende tapas, tapenader og friskbagt surdejsbrød.


Tilmelding er først til mølle på kontakt@cafe-hverdag.dk
Pris: 495 kr. pr. person



--------------------------------------------------------



Gourmetaften 22. marts 2024!


Vinteren har stadig fat i os, men de nye grøntsager er så småt på vej frem.

Vi har derfor asparges på menuen fra Rungis i Frankrig - blandt mange andre lækre sager.


Vi glæder os til at forkæle jer og har heldigvis Sommelier Allan om bord igen,

til at sørge for det perfekte vinmatch.



Menu


Snacks og bobler

Surdejsbrød og pisket smør med havsalt


Bagt lys fisk med cremet muslingesauce, dampet grønt og urter


Grillet entrecote af Nordjysk Naturkød med sæsonens første asparges,

stegte shiitakesvampe og sherrysauce

Stegte små kartofler med tørret parmesanost


Tiramisu Affogato med kaffe fra Just Coffee


kr. 750 pr. kuvert inkl. vinmenu





MENU 26. januar 2024



Snacks og bobler


Fransk løgtærte med Gruyere, timian og friskrevet trøffel

Presa af dansk tunggris fra Dyrbar med sortkål, selleri og rødvinssauce 

Baba au Rum med blommekompot og vanilleis

.


Kr. 750 pr. kuvert inkl. vinmenu



Bestil på kontakt@cafe-hverdag.dk - først til mølle!